• Betaalbare badkamers van A tot Z
    Renovaties of vernieuwing van badkamers
    U bepaalt het budget

Betaalbare vernieuwde badkamer

Kan uw badkamer wel weer eens in een nieuw jasje gestoken worden? David Philtjens biedt een voordelige renovatie van uw badkamer.

David weet heel goed dat het kostelijk en onaangenaam is als verschillende bedrijven werken aan uw badkamer. Daardoor kan de verbouwing lang duren en lopen de prijzen al snel op. Daarom kunt u bij David Philtjens terecht voor uw hele badkamer. Hij zorgt ervoor dat uw badkamer weer van A tot Z helemaal perfect is.

David Philtjens heeft contact met (sanitair) specialisten, die ervoor zorgen dat alles vakkundig wordt aangesloten en geplaatst. Hierdoor is het plaatsen van nieuwe tegels, het vervangen van de leidingen en het zetten van nieuwe meubels is allemaal geen probleem.

U bepaalt het budget

Het is helemaal aan u hoe duur uw vernieuwde of nieuwe badkamer wordt. U bent helemaal vrij om te kiezen welke nieuwe meubels erin komen te staan.

Het is voor David ook geen belemmering als u bijvoorbeeld al een nieuwe douche hebt gekocht, maar ze moet nog aangesloten worden. David zal de douche voor u aansluiten. Hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.

Kleine renovaties

Wilt u bijvoorbeeld alleen de tegels, de douche of het meubilair vervangen?
Ook kleine verbouwingen kan David Philtjens uitvoeren voor een betaalbare prijs.

Advies nodig?

Weet u nog niet goed welke materialen het meest geschikt zijn of twijfelt u over andere zaken? David Philtjens adviseert u graag bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer en bespreekt met plezier de mogelijkheden. Daarnaast kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Enkele realisaties

Van oud naar modern

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After

Renovatie badkamer met XL tegels

Before

After

Badkamer op zolder

Van druk naar rustgevend

Before

After

Before

After

Badkamer met inloopdouche

Before

After

Before

After

Van garage naar badkamer

Before

After

Visgraat tegels

Wilt u een offerte of een afspraak maken?