• Behangwerken bij David Philtjens:
    veel mogelijkheden,
    professioneel advies,
    een unieke muur,
    een eyecatcher

Een herinnering op de muur

Behang brengt sfeer in huis. Met behangpapier zijn heel veel opties mogelijk. Zo zijn er neutrale kleuren erg geschikt om rust te creëren. Een vrolijk printje is daarentegen leuk voor een (kinder)kamer. De mogelijkheden zijn eindeloos: zelfs een bepaalde print, zoals Disney of een houtmotief is geen probleem. Ook zijn er veel verschillende patronen mogelijk.

Daarnaast kan David Philtjens een mooie herinnering op uw muur maken, zoals uw trouwfoto of prachtige stockfoto. Door middel van fotobehang kan dit gerealiseerd worden.

Mogelijkheden met behang

Naast de verschillende kleuren en patronen biedt behang nog veel meer mogelijkheden. Het aanbod van behangsoorten is erg groot bij David Philtjens. Zo is er afwasbaar behang, textielbehang, vinylbehang, papierbehang en nog veel meer.

Hedendaags wordt steeds vaker gekozen voor een accentmuur met behang. Dit kan gedaan worden met een echte eyecatcher of juist met een rustige kleur.

Voor een subtiel detail is een smalle strook behang erg leuk.

Professionele plaatsing

Waar vroeger nog duidelijk de lijnen van het behangpapier te zien waren, is dat tegenwoordig niet meer het geval. David Philtjens plaatst het behang op een vakkundige manier.

Vakkundig en persoonlijk advies

Twijfelt u bijvoorbeeld tussen behangen of verven? Of weet u niet zo goed welke kleuren goed bij de ruimte passen? David Philtjens helpt u graag met geven van vakkundig en persoonlijk advies. Hij zal ook rekening houden met de aanwezige meubels en materialen.

Enkele realisaties

Hieronder staan een aantal foto’s ter impressie van de mogelijkheden met behang.

Wilt u een offerte of een afspraak maken?